Shop online

Wij helpen je graag met het online shoppen. Reserveren, click and collect en social media shopping: wij bieden vele mogelijkheden om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. 

SHOP ONLINE

Je kunt op onze website (een gedeelte van) onze collectie bekijken. Kies een item dat je leuk vindt en met één klik op de knop kun je gelijk de winkelvoorraad bekijken en/of het item reserveren. We noemen het ook wel click and collect: jij kiest een leuk kledingstuk en reserveert hem online en je kunt hem vervolgens bij ons in de winkel ophalen. Wanneer je een item reserveert, heb je drie dagen de tijd om hem op te halen: daarna hangen wij het item weer terug in het rek. Zo heb je tijd genoeg om je online reservering in het echt te bekijken en te passen! Ga hier naar de herencollectie.


Social media shopping 

Heb je nou via onze social media kanalen een leuk item gezien? Dan kun je de kleding opzoeken op onze website en vervolgens reserveren (shop online), maar je kunt ook mailen of bijvoorbeeld op Facebook of Instagram ons een persoonlijk berichtje sturen. We regelen samen een afspraak om jouw favoriete kledingitems te passen in de winkel. Het team van Bossenbroek geeft je deskundig advies en zal je ook vervangende of juist bijpassende items tonen! Dat is het voordeel van de modeadviseurs van Bossenbroek. 


Cadeaubon 

Gun jij een vriend of familielid ook zo'n fijne service en goede smaak? Met een Bossenbroek Giftcard geef je iemand een persoonlijk cadeau waar hij (of zij) zelf invulling aan kan geven. De Bossenbroek Giftcard is daarom de perfecte verassing voor zowel vrienden als (zakelijke) kennissen. Uiteraard pakken wij het mooi voor je in. Leuk om te geven, leuk om te ontvangen! 


Maak een afspraak

Heb jij één of meerdere items gevonden die je graag zou willen passen of wil jij gewoon even neuzen door de winkel? Kom gezellig langs of maak een afspraak! 

Afspraak maken