Naar boven

Over ons

Bossenbroek ManWat leuk dat je geïnteresseerd bent in de mannen van Bossenbroek. 


We stellen onszelf graag aan je voor. Wij zijn de mannen van Bossenbroek, geboren in 1923 te Voorthuizen en vandaag de dag nog steeds gevestigd in Voorthuizen. Je ziet het goed: we bestaan al bijna honderd jaar.

Multibrandstore


Bossenbroek Man is een multibrandstore. Dat houdt in dat wij verschillende merken in onze herenzaak hebben liggen: zo zijn wij (letterlijk) van vele markten thuis! Bossenbroek Man voert modieuze, vooruitstrevende en duurzame modemerken. Wij houden van verrassende en innovatieve stijlen, natuurlijke materialen en onderscheidende topoutfits – van comfortabel en smart casual tot luxe en trouwkostuums.

Casual, zakelijk & trouwkostuums

Wanneer je op zoek bent naar een stoere, casual outfit kun je bijvoorbeeld terecht bij het merk Scotch & Soda en wanneer je voor meer zakelijke elegantie gaat, hebben wij ook Paul & Shark in huis. De bruidegom kan ook bij ons terecht voor een mooi trouwpak, want de mannen van Bossenbroek is de grootste trouwspecialist in de regio. Zo hebben wij voor elk wat wils!

Persoonlijk kleedadvies

Je denkt misschien dat wij goed zijn in het kijken naar kleding, maar dat is niet de hele waarheid. Wij zijn namelijk goed in het kijken naar jou als klant. Wat past bij jouw smaak, stijl en wensen? Jij moet je lekker voelen in je nieuwe outfit en tevreden over straat kunnen lopen. Dat is wat wij belangrijk vinden! Wij zijn pas echt content als jij dat ook bent.

Weten dat het goed zit. De mannen van Bossenbroek.Ons team

Evert-Jan van EltenEigenaar
Lisa van de Pol
Mode Adviseur
Johan Bos

Mode Adviseur 

Hettie de Bruin

Mode Adviseur

Anna Klein

Weekendhulp

Geraldine Geluk

Mode Adviseur

Martha Groenesteijn

Mode Adviseur

Ingrid van Zwetselaar

Mode Adviseur

Betsie van de Steeg

Mode Adviseur

 
Marjan Blom

Coupeuse

Tessa 
Online Marketing Specialist
Bea den Hoed

Logistiek