Naar boven

Maatwerk

Kleermakerij

 

Maatkleding: perfect tot in de puntjes 


In ons eigen naaiatelier bieden wij jou de leukste service die er is: maatkleding! Wil jij iets wat níet in de winkel hangt? Laat jouw kleding dan op maat maken door onze kleermaker! Wij hebben onze eigen coupeuse en daar zijn wij trots op. No. 21 by Bossenbroek: handgemaakt, authentiek en speciaal voor jou. 


Jeans op maat

Wil jij een spijkerbroek op maat laten maken? Dat kan! Met een jeans op maat gemaakt weet je zeker dat jouw broek uniek is. Kies zelf voor welke stof je wilt, welke kleur jouw label moet zijn (en wat er op moet staan) en kies je eigen stiksels uit. Samen kijken we naar welk materiaal en welke pasvorm het beste bij jou past. Kom gerust eens langs in de winkel en vraag naar alle mogelijkheden. Met maatkleding weet je één ding zeker: een betere pasvorm krijg je niet. 


Maatpakken

Een pak moet natuurlijk perfect zitten. Laat jouw stijl en smaak zien met een tailored made maatpak. Ook hier geldt dat je van alles zelf kunt kiezen om zo jouw perfecte maatpak samen te stellen. Dat is ook het voordeel van een maatpak: het colbert, het gilet en de pantalon zijn precies gemaakt op jouw pasvorm en smaak. Heb je specifieke wensen? Leg het ons voor! We denken graag met je mee en geven advies. Zo maken wij samen met jou het mooiste pak dat je kunt bedenken!


Trouwpakken op maat

Voor de bruidegom die alles net even anders wilt, is er met ons maatwerk keuze genoeg. Kies voor een trouwkostuum helemaal op maat! Met onze maatwerkafdeling kun je je eigen trouwpak samenstellen, precies zoals jij het wilt. Onze adviseurs ondersteunen je uiteraard met het maken van de keuzes om het beste eindresultaat te bereiken. Laat jouw eigen persoonlijkheid naar voren komen met een handgemaakt trouwpak van No.21 by Bossenbroek. Ieder maatpak is uniek en versierd met details die door jou bedacht zijn. Combineer eindeloos met stoffen, garen, knopen, stijlen en accessoires!