Daarom bezoek je Bossenbroek Man

  • warm welkom
  • groot assortiment
  • deskundig personeel
  • maatwerk
  • multibrandstore

Home


Welkom bij de mannen van Bossenbroek

Wij houden van mode en van er goed uit zien. Waarom? Omdat het een goed, stijlvol en luxe gevoel geeft wanneer je een outfit draagt dat perfect past qua pasvorm en smaak. Gun jezelf het beste. Bij Bossenbroek Man vind je een uiteenlopende collectie herenmode en (trouw)kostuums. Ben jij zelf de bruidegom, ben jij daggast of zoek je gewoon iets netjes voor op werk? Wij helpen je graag. We hebben de grootste trouwafdeling in de regio en ook ons aanbod casual kleding kan er wat van. Van traditioneel tot sportief en van beige tot bordeauxrood: met onze outfits slaag jij altijd.

Multibrandstore

Als multibrandstore bieden wij tal van stijlvolle en onderscheidende merken. Denk aan o.a. Paul & Shark, Masons, Berwich, Drykorn en Scotch & Soda. Allerlei merken onder één dak: ideaal! Onze collectie bestaat uit kwalitatieve kleding en accessoires die geschikt zijn voor elke gelegenheid en voor iedere persoonlijkheid. Daarnaast kunnen wij in ons eigen atelier alles voor u vermaken of zelfs op maat laten maken. Wil jij een maatpak? Dat kan geregeld worden.

Deskundig kleedadvies

Waar wij trots op zijn? Op onze echt mannelijke winkel en op onze warme, gastvrije service. Wij denken graag met je mee met het samenstellen van de juiste combinaties, merken en stijlen. Wij praten jou niet naar de mond, maar wij geven eerlijk en deskundig kleedadvies. Daar heb je wat aan. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen of maak hier gelijk je afspraak.

Bossenbroek Man: stijlvol, onderscheidend en stoer… Een plek vol inspiratie. De koffie staat klaar!